Νέα - Δραστηριότητες

Σεπτέμβριος 17, 2018

Την Παρασκευή 14 Σεπτεμβρίου 2018, πραγματοποιήθηκε στην έδρα της Σχολής, η τελετή αποφοίτησης των ΔΕΑ (Ο) παρουσία του Δντή ΓΕΣ/ΔΟΙ Υποστρατήγου Ιωάννη Αζναουρίδη. Αρχικά , πραγματοποιήθηκε η απονομή των αποφοιτηρίων, ενώ στη συνέχεια ακολούθησε διάλεξη από το Δντή ΓΕΣ/ΔΟΙ Υπτγο Αζναουρίδη Ι. , στην οποία μεταξύ άλλων επεσήμανε:

- Το ρόλο και το όραμα του Οικονομικού Σώματος,

- Τις δράσεις του Σώματος την τελευταία διετία,

- Τους στόχους που έχει θέσει το Σώμα,

- Την ανάγκη αυτοβελτίωσης σε όλα τα επίπεδα,

- Την ανάγκη υιοθέτησης νέων αντιλήψεων και...

Σεπτέμβριος 14, 2018

Την Πέμπτη 13 Σεπτεμβρίου 2018, η εκπαιδευτική σειρά ΔΕΑ (ΠΖ-Ο) της Σχολής Οικονομικού, ΣΤ' ΕΣΣΟ 2017 & Α' - Β' ΕΣΣΟ 2018, πραγματοποίησε εκπαιδευτική επίσκεψη στο ΚΤΣ/ΔΥΒ και Ε' ΕΛΔΑΠ (Στρδο "ΒΑΡΥΤΗ"). Οι ΔΕΑ (Ο) είχαν την τύχη να περιηγηθούν στους χώρους και τα τμήματα των δύο "ναυαρχίδων" (μεγαλύτερου σε όγκο και εξυπηρετούμενο προσωπικό Κεντρικού Ταμείου και ΕΛΔΑΠ) του Οικονομικού Σώματος, να ενημερωθούν και να συνομιλήσουν με το προσωπικό των δύο Μονάδων.

Μεταξύ άλλων:

- Παρακολούθησαν με ιδιαίτερο ενδιαφέρον τις πληρέστατες παρουσιάσεις των Δντών του ΚΤΣ/ΔΥΒ και Ε'...

Σεπτέμβριος 13, 2018

Την Τετάρτη 12 Σεπ 18 πραγματοποιήθηκε εκπαιδευτική επίσκεψη του τμήματος ΔΕΑ (ΠΖ-Ο) σε ΑΣΔΥΣ/ΔΠΜ και ΕΥΣ Αθηνών, όπου έγινε ενημέρωση από τους Δντες Σχη (Ο) Ζηνωνίδη Α. και Ανχη (Ο) Βλαχοπούλου Φ. , για θέματα οικονομικής αρμοδιότητας των αντίστοιχων Δνσεων/Μονάδων. 

Ιούνιος 19, 2018

 Στα πλαίσια της συνεκπαίδευσης με τους υπόλοιπους  Ανθλγους Οπλων-Σωμάτων, οι Ανθλγοι (Ο) του Τμήματος Βασικής Εκπαίδευσης, συμμετείχαν στην Τακτική Άσκηση Μετά Στρατευμάτων «ΤΑΜΣ ΔΗΜΟΚΡΙΤΟΣ-2018».

Με βάση το σενάριο της Άσκησης, αναπτύχθηκε Υποταμείο στην ΠΔΜ ΤΘΤ όπου οι νέοι Ανθλγοι(Ο), κλήθηκαν να υλοποιήσουν μέσα σε επιχειρησιακό περιβάλλον, τα αντικείμενα της ειδικότητάς τους που αφορούν στην υλοποίηση όλων των Σχεδίων χρηματικού εφοδιασμού και οικονομικής υποστήριξης.

Επίσης είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν την τελική φάση της Ασκησης στην ευρύτερη περιοχή της...