Νέα - Δραστηριότητες

Ιούλιος 11, 2019

Στα πλαίσια της συνεκπαίδευσης με τους Ανθλγους Οπλων-Σωμάτων, οι Ανθλγοι (Ο) του Τμήματος Βασικής Εκπαίδευσης, συμμετείχαν στην Τακτική Άσκηση Μετά Στρατευμάτων «ΤΑΜΣ ΔΗΜΟΚΡΙΤΟΣ-2019».

Με βάση το σενάριο της Άσκησης, αναπτύχθηκε Υποταμείο στην ΠΔΜ όπου οι νέοι Ανθλγοι (Ο), κλήθηκαν να υλοποιήσουν μέσα σε επιχειρησιακό περιβάλλον, τα αντικείμενα της ειδικότητάς τους που αφορούν στην υλοποίηση όλων των Σχεδίων χρηματικού εφοδιασμού και οικονομικής υποστήριξης.

Επίσης είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν την τελική φάση της Ασκησης στην ευρύτερη περιοχή της Ξάνθης, προκειμένου...

Ιούλιος 11, 2019

Την Παρασκευή 28 Ιουνίου 2019 πραγματοποιήθηκε στην έδρα της Σχολής  η τελετή αποφοίτησης των Ανθυπολοχαγών Οικονομικού του τμήματος Βασικής Εκπαίδευσης Αξκων (Ο) παρουσία του  Δντη ΓΕΣ/ΔΟΙ καθώς και Διευθυντών ΔΟΙ Σχηματισμών, Διευθυντών ΕΛΔΑΠ, Διευθυντών ΚΤΣ ΠΕ Νομού Αττικής.

 

Ιούλιος 11, 2019

Την Πέμπτη 27 Ιουνίου 2019, πραγματοποιήθηκε στη Σχολή Οικονομικού παραουσίαση Επιτελικών Εργασιών - Μελετών από τους εκπαιδευόμενους Ανθλγους (Ο) παρουσία του Υδντη ΓΕΣ/ΔΟΙ και Τμηματάρχη ΓΕΣ/ΔΟΙ/1ο. Οι εργασίες που παρουσιάσθηκαν και συζητήθηκαν ήταν οι ακόλουθες:

-  Επιπτώσεις των Τουρκικών δημόσιων οικονομικών στα οικονομικά της άμυνας της χώρας από το έτος 1980 έως σήμερα.

 - Συγκριτική ανάλυση οικονομιών Ελλάδας Τουρκίας για το έτος 2018

 

Ιούλιος 11, 2019

Την Τετάρτη 26 Ιουνίου 2019, το Τμήμα Βασικής Εκπαίδευσης Αξκων (Ο), πραγματοποίησε επίσκεψη στο ΓΕΣ/ΔΟΙ, ΟΛΚΕΣ και ΚΤΣΑ που περιελάμβανε αναλυτική ενημέρωση για την αποστολή, οργάνωση και λειτουργία αυτών.