Νέα - Δραστηριότητες

Δεκέμβριος 14, 2018

Την Πέμπτη 13 Δεκεμβρίου 2018, ο Πρόεδρος του Αναθεωρητικού Δικαστηρίου Αναθεωρητής Α' - Αντιστράτηγος κ. Κωνσταντίνος Γώγος, επισκέφθηκε τη Σχολή Οικονομικού. Ο Πρόεδρος πραγματοποίησε διάλεξη προς τους εκπαιδευόμενους Λοχαγούς του Οικονομικού Σώματος, οι οποίοι την τρέχουσα περίοδο εκπαιδεύονται στο Προκεχωρημένο Σχολείο, αναπτύσσοντας θέματα που άπτονται του Στρατιωτικού Ποινικού Κώδικα.

Δεκέμβριος 13, 2018

Την Τετάρτη 12 Δεκεμβρίου 2018, πραγματοποιήθηκε στη Σχολή Οικονομικού παραουσίαση Επιτελικών Εργασιών - Μελετών από τους εκπαιδευόμενους Λγούς (Ο). Στην παρουσίαση παρευρέθησαν ο Δντής και Επιτελείς Αξκοί του ΓΕΣ/ΔΟΙ, καθώς και λοποί Αξκοί του Οικονομικού Σώματος. Οι εργασίες που παρουσιάσθηκαν και συζητήθηκαν ήταν οι ακόλουθες:

- Καθορισμός Μετρήσιμων Κοστολογικών Παραγόντων της τ/Προκλητικότητας,

- Ο Ρόλος του Αξιωματικού του Οικονομικού Σώματος ως Επιχειρησιακός Παράγοντας στη Σχεδίαση και Εκτέλεση Υβριδικών Επιχειρήσεων,

- Ανάλυση SWOT Οικονομικού Σώματος Στρατού...

Δεκέμβριος 13, 2018

Την Παρασκευή 30 Νοεμβρίου 2018, πραγματοποιήθηκε εκπαιδευτική ομιλία προς τους εκπαιδευόμενους Λγούς (Ο), από τον Υδντή ΓΕΣ/ΔΟΙ Ταξχο κ. Βασίλειο Κατέλη, με θέμα "FMS - NSPA". Την παρουσίαση παρακολούθησαν με ιδιαίτερο ενδιαφέρον οι εκπαιδευόμενοι.

Νοέμβριος 30, 2018

Την Πέμπτη 29 Νοεμβρίου 2018, ο Αρχηγός του Γενικού Επιτελείου Στρατού, Αντιστράτηγος Αλκιβιάδης Στεφανής, επισκέφθηκε τη Σχολή Οικονομικού (ΣΧΟ), στο Στρατόπεδο "ΓΑΖΗ", στην Αθήνα, όπου την τρέχουσα περίοδο εκπαιδεύονται Λοχαγοί του Οικονομικού Σώματος στο Προκεχωρημένο Σχολείο.

Ο Αρχηγός πραγματοποίησε ομιλία προς τους εκπαιδευόμενους και το προσωπικό της Σχολής, κατά την οποία αφού τους συνεχάρη για τον υψηλό επαγγελματισμό τους, επισήμανε ιδιαίτερα τα παρακάτω:

- Την ανάγκη κατανόησης της κομβικής σημασίας του "οικονομικού ελιγμού", σε όλες τις εκφάνσεις και δράσεις του...