• Παρουσίαση Τμήματος Βασικής Εκπαίδευσης Αξιωματικών (Ο) 2020
  • Αποφοίτηση Τμήματος Διοικητών Υπομονάδων
  • Αποφοίτηση Τμήματος Προκεχωρημένης Εκπαίδευσης Αξκών (Ο) 2019
  • Επίσκεψη κ. Διευθυντή ΔΟΙ/ΓΕΣ στη ΣΧΟ

Καλώς ήλθατε στην νέα ιστοσελίδα της Σχολής Οικονομικού

Σας καλωσορίζουμε στην καινούρια ιστοσελίδα της Σχολής όπου μπορείτε να βρείτε πληροφορίες για την ιστορία, την αποστολή και την οργάνωση της Σχολής καθώς και να ενημερώνεστε για όλες τις δραστηριότητες, τα νέα και τις ανακοινώσεις αυτής. Η σελίδα σχεδιάστηκε για να κάνει την ενημέρωση του κοινού εύκολη και την περιήγηση μια ευχάριστη εμπειρία. Είμαστε στην διάθεσή σας για οποιαδήποτε απορία ή διευκρίνιση.

Ανακοινώσεις

Μάρτιος 3, 2020

Σήμερα, Τρίτη 3 Μαρτίου 2020 πραγματοποιήθηκε στη Σχολή Οικονομικού η υποδοχή-παρουσίαση των ΔΕΑ (ΠΖ-Ο) στο πλαίσιο έναρξης της εκπαίδευσης του Τμήματος ΔΕΑ (ΠΖ-Ο) 2020.

Περισσότερα
Ιανουάριος 17, 2020

Τη Δευτέρα 20 Ιαν 20 θα πραγματοποιηθεί στη Σχολή Οικονομικού η παρουσίση του πρώτου Τμήματος Εκπαίδευσης Διοικητών Υπομονάδων.

Περισσότερα
Αύγουστος 29, 2019

Τη Δευτέρα 2 Σεπτεμβρίου 2019 θα πραγματοποιηθεί στη Σχολή Οικονομικού η υποδοχή-παρουσίαση των Λοχαγών (Ο) ενόψει της έναρξης της εκπαίδευσης του Τμήματος Προκεχωρημένης Εκπαίδευσης Αξιωματικών (Ο

Περισσότερα
Ιανουάριος 31, 2019

Την Δευτέρα 4 Φεβρουαρίου θα πραγματοποηθεί στη Σχολή Οικονομικού η υποδοχή των Ανθυπολοχαγών (Ο) ενόψει της έναρξης του Τμήματος Βασικής Εκπαίδευσης Αξκων (Ο) 2019.

Περισσότερα
Δεκέμβριος 13, 2018

Την Παρασκευή 14 Δεκεμβρίου 2018, μετά από μια εποικοδομητική διαδικασία εκπαίδευσης οκτώ εβδομάδων, θα πραγματοποιηθεί στις εγκαταστάσεις της Σχολής, τελετή Αποφοίτησης του Προκεχωρημένου Τμήματος

Περισσότερα

Χρήσιμοι Σύνδεσμοι

Βρείτε χρήσιμες πληροφορίες στους παρακάτω συνδέσμους